Ik kwam het laatst dit citaat tegen:

Toegewijd zijn aan je geluk verhoogt je kansen om succesvol te zijn.

Is dit niet simpelweg fantastisch!

Als mens zijn we op zoek naar vervulling en geluk en we delen deze behoefte door een betekenis vol leven te leiden.

In de huidige maatschappij worden we vaak geleid in een soort cyclus. We moeten succes hebben….we moeten naar een hogere niveau…en zo bouwen we aan angst en spanning omdat we steeds ergens moeten zijn, op een hogere niveau moeten komen. Want als we meer succes hebben, worden we ook meer gelukkig. Tenminste dat verwachten wij.

Om voldoening en geluk te ervaren, proberen de meeste van ons een verscheidenheid aan middelen te gebruiken en te beheersen, zoals geld, relaties, posities, spiritualiteit. Maar deze middelen op zich zorgen niet voor een gelukkig leven,

de betekenis die we hechten aan deze middelen zoals zekerheid, betekenisvol zijn, verbinding, groei, vrijheid en overleving bepalen ons niveau van vervulling en geluk.Die betekenis is echter waar we behoefte aan hebben.

Wat zijn jou behoeftes en zet je de juiste middelen in om jou behoeftes te vervullen?

Als je open staat voor waar je werkelijk behoefte aan hebt en je gaat de juiste middelen inzetten, dan ervaar je vervulling en geluk.
Er is meer balans. Je hebt meer plezier in wat je doet, je straalt een andere energie uit en je trekt de juiste mensen en de juiste middelen aan. En dit is de sleutel tot een succesvol leven.