Over Sara Setodeh

NLP & Systemisch Coach

Sara SetodehGeboren in het land die voor oude wijsheid staat en op 17 jarige leeftijd geëmigreerd naar Nederland heb ik geleerd om beide culturen een plekje te geven.

Door mijn emigratie achtergrond en jaren lang ervaring binnen de gezondheidszorg werd mijn interesse in menselijk gedrag steeds groter.

Hoe word je dankzij alle uitdagingen in het leven een gelukkig mens? en haal je meer voldoening uit je leven en maak je meer impact?

Ik had mijzelf als doel gesteld om dankzij alle uitdagingen in mijn leven weer in mijn kracht te staan, de verantwoordelijkheid te nemen over mijn eigen leven, ik wilde weer groeien als persoon en wou in verbinding komen met mijn eigen pad.

Dat lukte omdat ik alles op alles zette om mijn doel te bereiken. Doormiddel van NLP (Neuro Linguistisch Porgrammeren) en Systemische Opstelling werk van Bert Hellinger leerde ik van binnen te transformeren. Ik heb inzicht gekregen in mijn zelfbeeld.

Stap voor stap heb ik geleerd en ervaren hoe het is om onvolmaakt perfect te zijn. Het leven te nemen met al zijn kanten. Mijn pad, mijn pijn, mijn worstelingen, mijn talenten, mijn kwaliteiten, mijn liefde….Alles hoort erbij en mag er zijn. Dan komt er groei.

Wat begon als een persoonlijk doel is nu mijn passie en missie in het leven geworden. Tegenwoordig coach ik mensen zodat ze weer hun plek kunnen innemen, zodat ze er weer mogen zijn, helemaal. Ze leren en ervaren hoe het is om hun eigen leven te gaan leven.

Ik geloof dat alle hulpbronnen in mensen zelf zitten, mijn taak is om dat weer zichtbaar te maken zodat er weer beweging komt richting voldoening en geluk.

Opleidingen:

-NLP practitioner opleiding bij Het NLP Instituut

-NLP master practitioner opleiding bij Het NLP Instituut

-Spirit masterclass Level 1 bij Gabby Bernstein

-Systemisch coachen bij Bert Hellinger Instituut

-Familieopstellingen bij Bert Hellinger Instituut

Je gelooft het en dan je ziet het.