Werkwijze

Iedereen is uniek en heeft iets bijzonders te bieden.Ik geloof dat uitdagingen in het leven juist een opening kunnen zijn voor groei. Wat je in het leven hebt meegemaakt kan je niet veranderen. De betekenis die je aan deze ervaringen geeft, zijn wel bepalend voor je levensgeluk. Ben je echter bereid om de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en in actie te komen?

Mijn missie is om jou te helpen om bewuster te gaan leven. Ik ga jouw begeleiden om dankzij alle uitdagingen je levens doel te vinden en daarna in actie te komen.Bij het bepalen en bereiken van je doelen in het leven, wil je de juiste en positieve keuzes maken.

Als coach begeleid ik je tijdens deze verander proces in je leven. Mijn rol is om goed naar jou te luisteren en de juiste vragen te stellen zodat er bewustwording ontstaat in je wijze van denken, voelen en doen. Je zou eerst naar jezelf willen kijken, waar sta je nu en wie wil je zijn. wat wil je echt en wat houdt je tegen? veel antwoorden vind je echter in je onderbewustzijn. Door de juiste technieken aan te bieden krijg je inzichten van binnenuit. Hierdoor ervaar je duurzame verandering.

Hoe werkt het

Ik bied coaching op maat. Iedereen is uniek en heeft z’n eigen traject. Gemiddeld genomen ziet een coachingstraject er als volgt uit:

 1. Kenninsmakingsgesprek waarin we je hulpvraag duidelijk krijgen, indien gewenst via skype
 2. Coachingstraject: 60 min per gesprek, de duur van een traject is afhankelijk van je hulpvraag en wordt in overleg bepaald
 3. Kosten: €90,00 per gesprek incl BTW.
 4. Eind evaluatie na ongeveer zes weken

Resultaat

 • Je eigen plek kunnen nemen in het systeem
 • Bewustwording van je manier van denken en voelen
 • Veranderen van overtuigingen die je tegen houden
 • keuzes maken die gebaseerd zijn op jou waarden en positieve overtuigingen
 • Leren omgaan met ongewenste emoties en creëren van Positieve gemoedstoestand
 • Weer in je kracht staan en je leven transformeren
 • Je eigen leven leven